Breaking News

“Big Brother” Live – Τα αστεία νούμερα τηλεθέασης, ο τρόμος του ζωντανού και το βαμμένο μούσι


Ο Γκουντάρας “ντεν μπορεί”. Αυτό ήταν δεδομένο απο το μαγνητοσκοπημένο της πρεμιέρας. Το μόνο που άλλαξε απο την πρώτη ημέρα ήταν το cover στο μούσι. Γρηγόρη… να βάζεις κάτι πιο απαλό. Το πολύ μαύρο φαίνεται πολύ. Και σταμάτα να είσαι νευρικός όταν βλέπεις το είδωλό σου όρθιο. Έγινες 52. Αποδέξου του. 

Κατα τα άλλα ο πανικός του στο ζωντανό φάνηκε τόσο πολύ, όχι μόνο απο το........
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
“ψεύδισμα” στον λόγο που ήταν πολύ έντονο,  αλλά και απο το γεγονός ότι δεν είχε αυθορμητισμό παρά μόνο autoque. Οι μόνες φορές πουξέφυγε απο αυτό ήταν όταν χρησιμοποούσε το επίθετο “υπέρλαμπρη”. Όταν δε του μιλούσαν στο ακουστικό οι αντιδράσεις του έμοιαζαν με αυτές συνταξιούχου στην εφορία Ωραιοκάστρου, όταν τον ενημερώνουν πώς πρέπει να πληρώσει. 
  • Η Κάκαβα απέδειξε για μια ακόμη φορά πώς είναι άλλο να γράφεις στο twitter, άλλο να αποστηθίζεις τα του καιρού και άλλο να παρουσιάζεις ζωντανό. Έδειχνε λίγη και ανήμπορη να σηκώσει το βάρος μιας τόσο μεγάλης παραγωγής.
  • Οι παίκτες τόσο διαβασμένοι… λες και μπήκαν με manualbook και η Μαλέσκου για μια ακόμη φορά πήγε στο πλατό και μιλούσε χωρίς να λέει τίποτε. Τα δε κοντινά της ήταν τρομακτικά. Αλήθεια ρε κορίτσι μου. Τι έκανες στη μούρη σου; 

 

Αποτέλεσμα; Το προϊόν να είναι τέρμα βαρετό και χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό να πιάσει με το ζόρι το 13,7% στο δυναμικό… με τις επαναλήψεις τόσο του Mega αλλά και τις χιλιοπαιγμένες ταινίες του Αlpha να σκοτώνουν το προϊόν του Σκαϊ. Κάποιοι στο πλατό έλεγαν χθές “Που είσαι ρε Μικρούτσικε και ας μας έσπασες τ΄@ρχ@δια”. Για τον Βαρθακούρη βέβαια… ούτε λόγος.